• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Nieuws

Verschillende soorten koffiezakken geven je verschillende keuzes
Tijd vrijgeven: 2022-08-10 11:19:40  Hits: 18

different soorten koffietassen geven je verschillende keuzes


nowadays, mensen' de levensstandaarden van de levensonderhoud verbeteren voortdurend en hun werk wordt drukker en drukker. . In de afgelopen jaren is koffie een favoriet drankje geworden voor jongeren. Ze drinken een kopje koffie als ze slaperig zijn op het werk en een kopje koffie wanneer ze 's avonds laat opblijven. Koffie is een van de belangrijkste onmisbare dranken in het dagelijks leven geworden. Daarom is koffieverpakkingen erg belangrijk. Omdat koffiebonen vannature koolstofdioxide zullen producerenna het roosteren, kan directe insertie in zakken gemakkelijk leiden tot verpakkingsschade en lange blootstelling aan lucht veroorzaakt het verlies van aroma en zal leiden tot de oxidatie van olie en aromatische componenten in koffie resulterend in kwaliteitsdegradatie. Dus het verpakkingsmateriaal van koffiebonen is belangrijker.

here zullen we onze koffietas aan u introduceren.-
1. Volgens het materiaal van de tas hebben we Kraft -papieren koffietas, aluminiumfolie koffietas en plastic koffiezak.

(1) Kraft Paper Coffee Bags

pure Natural Brown Kraft -papier geeft mensen een gezonde ennostalgische indruk; Kraft Paper Packaging heeft vocht
proof en duurzame kenmerken, om vocht en vervorming te voorkomen. Kan voedsel beter beschermen.

kraft papieren zakken hebben meestal aluminiumfolie binnen. ) Aluminiumfolie Coffeezakken

1. Aluminiumfoliestas heeft een goede afdichtingsprestaties. Het kan de oorspronkelijke smaak van koffie goed beschermen. Het verliest de geurniet, maar ook de gerelateerde geur. Tegelijkertijd beschermt het ook de koffie tegen vochtigheid.

2. Aluminiumfolietas vermijdt zonneschijn en beschermt koffieproducten beter.

3. Aluminiumfoliezakken zijn geurloos enniet -ntoxisch. Nadat de koffie is verpakt, zullen ze geen geur en gifstoffen produceren. Het zijn veilige producten.

 4. Aluminiumfoliezakken hebben een soepel uiterlijk en een goed drukeffect. Nadat koffie en aluminiumfoliezakken kleurrijke patronen afdrukken, vertonen koffie en andere producten meer cijfer.

5. Aluminiumfoliezakken hebben een sterke plasticiteit. Verschillende soorten koffiezakken kunnen worden aangepast volgens klanten-
39; Vereisten, zoals drie
sided gesloten koffiealuminiumfoliezakken, platte bottomed koffiealuminiumfoliezakken, zelf-bevatte koffiealuminiumfoliezakken, middelgrote-seged orgels koffie aluminium folieszakken enzovoort. Foliestassen hebben een beschermend effect op koffieproducten. Of hetnu wordt verkocht in containers of tijdens het transport, ze beschermen koffie beter tegen invloed van externe invloed en beschermen koffie en andere gerelateerde producten beter.


2. Volgens de soorten zakken kunnen ze worden verdeeld in opstaande koffietassen, zijkant met zijkanten, koffietassen met een vlakke bodem, drie
rided zeehonden koffiezakken enz.



(
-
1
)
standaard
up koffiezak&click hier voor meer informatie.#-our Stand Up Coffee Packaging Bags hebben de voordelen van uitstekende afdichtbaarheid en sterkte van composietmaterialen,niet gemakkelijk te kraken en te lekken, lichtgewicht, minder materiaalverbruik, minder materiaalverbruik en gemakkelijk transport. Tegelijkertijd heeft het verpakkingsmateriaal anti-statische, anti-ultraviolet, zuurstof- en vochtbarrière, gemakkelijk te afdichten en andere hoge-performance.


standaard coffee zipperzak is lichtgewicht en stevig. Het kan in grote hoeveelheden worden geproduceerd tegen een lage prijs.

standaard coffee ritszipperzak is multi-functioneel en gemakkelijk te kleuren. Tegelijkertijd heeft de zelf -ondersteunende verpakkingszak met een hoge warmteafdichting, drukweerstand en dro
112; Weerstand, zelfs als het onzorgvuldig uit een hoge plaats valt, zal de tasniet barsten en lekken, waardoor de productveiligheid aanzienlijk wordt verbeterd.
side Guset -koffiesassen wint aan populariteit voor veel toepassingen in een breed scala van industrieën. Hun duurzame materiaal helpt de houdbaarheid te verlengen door ervoor te zorgen dat het product veilig wordt afgedicht en beschermd.our zijde kiezingen worden het meest gebruikt voor het verpakken van snacks en gedroogd voedsel zoalsnoten, koekjes, koffiebonen en meer.With De toevoeging van een eenmalige ontgassingsklep, zijkant zakken zijn perfect voor koffiebepaling. Omdat geroosterde koffiebonen veel koolstofdioxide produceren. De functie van de luchtklep op de koffiezak is het ontladen van het gas dat wordt gegenereerd door de koffiebonen uit de zak, waardoor de kwaliteit van de koffiebonen wordt gewaarborgd en het risico op de koffietas wordt geëlimineerd. Bovendien kan de uitlaatklep de buitenste zuurstof ook in de zak blokkeren en ervoor zorgen dat de koffiebonen de verslechtering van de verslechtering! Ze zijn ook in een blokbodem of een quad -afdichtingsconstructie die extra duurzaamheid biedt en in staat is om zwaardere producten te verpakken. Onze zijzettingszakken zijn de perfecte optie voor diegenen die een verklaring over hun product willen afleggen. Nflatbottomed koffietassen (boxtassen) zijn een populaire keuze geworden voor koffiepakketten, omdat platte tassen met plattebottom de beste voordelen van zijkant zakken combineren en opstaan. De bodem van de zakken is een vierkante verzegelde structuur, die extra duurzaamheid biedt en zwaardere producten kan inpakken.-
We producerenniet alleen op maat gemaakte bedrukte koffiesassen, maar bieden ook verschillende maten en kleuren van stockzakken. Als u geïnteresseerd bent in onze producten,neem dan gerust contact met ons op voor catalogus.
---


voorgaand: De voordelen van Kraft staande za...

volgende: Luchtextractiemethode van vacuüm...