• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Nieuws

De rol van vacuümzakje
Tijd vrijgeven: 2022-08-10 14:54:14  Hits: 25

De rol van vacuümzak


vacuum pouch is om het voedsel en de zuurstof in de verpakkingszak door een vacuümpomp te scheiden om het voedsel in de vacuümzak te voorkomen worden geoxideerd en verslechterd.

1. De hoofdfunctie van de vacuümzak is om zuurstof te verwijderen, de groei en reproductie van micro -organismen te remmen en om snelle erosie en verslechtering van voedsel te voorkomen. Het voedsel is verpakt in een vacuümzak, die de lucht in de verpakkingszak kan verwijderen, een soortgelijk vacuüm kan vormen en de snelheid van de verslechtering van het voedsel kan vertragen.

3. Het gebruik van vacuümzakken voor voedselverpakkingen kan verpakkingsmaterialen gebruiken met uitstekende barrière -eigenschappen en uitstekende luchtdichtheid, die de communicatie tussen het voedsel in de verpakkingszak en de buitenwereld effectief kunnen voorkomen, enniet alleen het verlies van het voedselverlies, het verlies van het aroma en het Snelle achteruitgang en vermijd secundaire vervuiling.

4. Het gas in het vacuümzakje wordt bijna volledig geëxtraheerd, verkort de afstand, versnelt de warmteoverdracht, verkort de sterilisatietijd, verbetert de efficiëntie van sterilisatie en voorkomt het probleem van zakbreuk veroorzaakt door gaskrimp als gevolg van hitte -sterilisatie.

5. Veel voedingsmiddelen die gemakkelijk worden geoxideerd, zijn verpakt in vacuümzakken om te voorkomen dat vetzuren kunnen oxideren en smaakstoffen, het verminderen van eiwitten en voedselpigmenten van oxiderende en kleuren. Om de kleur, aroma, smaak en voedingswaarde van voedsel te behouden.

voorgaand: Recycling van PP -recyclebare ver...

volgende: De samengestelde verpakkingszak