• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Nieuws

Oorzaken van rimpelen van retortzakje
Tijd vrijgeven: 2022-08-04 16:54:57  Hits: 8

cAuses van rimpelen van retort pouch


wrimpel fenomeen van hoge temperatuur retort pouch:

1. Het bedrukte substraat heeft verticale, horizontale of onregelmatige rimpels.

2. Het oppervlak van het basismateriaal en het composietbasismateriaal zijn gerimpeld en gebarsten, en de vlakheid is slecht.

3. Het printsubstraat krimpt en het krimpgedeelte wordt gescheiden van het composietsubstraat. Er is lucht in het midden, die in de vorm van strips is, en de peelingsterkte is vaak slecht. N1. De temperatuur van de droogtunnel is te hoog tijdens het afdrukken, en de constante spanning tussen terugspoelen en ontspannen is inconsistent, en de afwikkelingspanning is te groot om vervorming van de PET -film te veroorzaken.

2. De papieren kern van de wikkelmateriaalrol isniet glad. Vanwege de continue toename van het volume van het wikkelproduct, zal de bodem van de wikkeling longitudinaal of horizontaal gerimpeld zijn, waardoor het oorspronkelijk platte printsubstraat ongelijk is. Dit rimpelfenomeen is samengesteld, het isniet eenvoudig om tijdens het proces te elimineren.3.jpg

3. De printtractierol heeft een vreemde materie of is te vies. Wanneer het printsubstraat door de vreemde materie gaat, glijdt het zijdelings. Wanneer het schuifsubstraat de rubberen rubber van de embossing passeert, is deze gerimpeld. Dit soort rimpel heeft regelmaat. Nee.

-4. Inkt en lijm: voeg bij het koken van filmafdrukken zo min of geen alcoholoplosmiddel toe om dunner te inkt.

voorgaand: Analyse van de oorzaken van lucht...

volgende: De voordelen van Kraft staande za...