• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Nieuws

Analyse van de oorzaken van luchtlekkage van vacuümzakje
Tijd vrijgeven: 2022-08-04 15:35:16  Hits: 12

analyse over de oorzaken van luchtlekkage van vacuümzak


1. Hetnetto -inhoud of volume van de inhoud van de vacuum -zak ex dan het acceptabele bereik van de gebruikte flexibele verpakkingsmaterialen. Tijdens transport of verkoop en circulatie zal een beetje externe kracht ervoor zorgen dat de tas brak en barst. De kwaliteit van voedselvacuümverpakkingsmaterialen. De kwaliteit van het verpakkingsmateriaal veroorzaakt het afdichten van de afgewerkte verpakking.

2. De fysieke en mechanische eigenschappen van voedselverpakkingen. Zoals treksterkte en treksterkte, lekweerstand, pendelimpactweerstand, schilkrachtsterkte, enz., Het kan volledig worden beoordeeld of de fysieke en mechanische eigenschappen zoals de taaiheid, de weerstand van de punctie en de impactweerstand van de verpakkingszak voldoen aan de vereisten. van de verpakkings- en opslagstapel. De vereisten van de tuin en het transportproces.

3. Het afdichtingsprobleem van voedselverpakkingen, burst -druktest, kan de locatie bepalen waare De tas is kapot en de locatie met zwakke mechanische sterkte. De hitte-seale sterkte -test kan bijvoorbeeld bepalen of de hitte-seale sterkte voldoet aan de vereisten van het voedselgehalte, en de locaties van slechte hitte en de uniformiteit van het hitte-Sealing -effect bepalen.-

4. De lekweerstand van de verpakkingszak moet worden beschouwd als een belangrijke overweging voor de combinatie van verpakkingsmaterialen. De lek- en afdichtingssterkte -tester kanniet alleen de maximale breukkracht van de flexibele verpakkingszak detecteren, maar ook de breuktijd van de verpakkingszak testen door de uitgeoefende druk in te stellen. De stapelstructuur kan worden ontworpen volgens de testgegevens en de parameters van het warmtegezeggingsproces kunnen verder worden aangepast verbeteren van het verpakkingseffect.

5.jpg


voorgaand: Kenmerken van vacuümzakje

volgende: Oorzaken van rimpelen van retortz...