• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Nieuws

Kenmerken van vacuümzakje
Tijd vrijgeven: 2022-08-04 13:56:38  Hits: 12

characteristieken van vacuüm pouch


1. Naast de zuurstof-removing en kwaliteit-preserving functies van vacuum zakje, omvatten de belangrijkste functies van het opblaasbare verpakking van vacuüm compressieweerstand, gasbarrière en versheidsbehoud, die effectiever de oorspronkelijke kleur, aroma, smaak en smaak kan behouden, smaak en smaak. van voedsel voor een lange tijd. Vorm en voedingswaarde.

2. Veel voedingsmiddelen zijnniet geschikt voor vacuümzak en moeten vacuüm zijn. Zoals knapperig en fragiel voedsel, voedingsmiddelen die gemakkelijk te agglomereren zijn, voedingsmiddelen die gemakkelijk te vervormen zijn en geen olie, voedingsmiddelen met scherpe randen of hoeken of hoge hardheid hebben die de verpakkingszak, enz. Ninflated en verpakt, is de inflatiedruk in de verpakkingszak sterker dan de atmosferische druk buiten de verpakkingszak, die effectief kan voorkomen dat het voedsel wordt verpletterd en vervormd onder druk zonder het uiterlijk van de verpakkingszak en het afdrukken van decoratie te beïnvloeden.--3.

vacuum zakje gevuld met een enkel gas van stikstof, koolstofdioxide, zuurstof of een mengsel van twee of drie gassenna zijn stofzuiger. De stikstof is een inert gas, dat de rol van vullen speelt en positieve druk in de zak houdt om te voorkomen dat lucht buiten de zak de zak binnengaat en een beschermend effect op het voedsel speelt. Het koolstofdioxide kan oplossen in verschillende vetten of water, en het kan worden omgezet in zwak zuur koolzuur, dat de activiteit heeft van het remmen van schimmel, bederfbacteriën en andere micro -organismen. De zuurstof kan de groei en reproductie van anaërobe bacteriën remmen en de frisheid en kleur van groenten en fruit behouden. De hoge concentratie zuurstof kan vers vlees felrood

 4 houden. Het vacuümzakje maakt gebruik van de hoge barrière -eigenschappen van verschillende plastic materialen om de film te co extrude om hoge barrière -effecten te bereiken op zuurstof, water, koolstofdioxide en geuren.

5. Het vacuümzak is bestand tegen olie, vochtigheid, lage-temperatuur bevriezing, kwaliteit, frisheid en geur. Het kan worden gebruikt voor vacuümverpakkingen, aseptische verpakking en opblaasbare verpakkingen.

-

4.jpg4.jpg

voorgaand: Kenmerken van retortzakje

volgende: Analyse van de oorzaken van lucht...